Zwemles

_BDF0901

ABC-Zwemmen

Zwemles bij zwembad Waterwijs is een feest voor ieder kind! In kleine groepjes worden de kinderen begeleid op hun eigen niveau waardoor uw kind optimaal leert, zonder te moeten wachten op een ander.

Klassikale lessen behoren tot het verleden, waardoor uw kind op een zeer hoge snelheid leert zwemmen. De zwemlessen voor het A, B en C-diploma worden gegeven volgens de criteria van SEA. Deze voert continu beoordelingen uit om de veiligheid van de kinderen in en om het water te garanderen en de kwaliteit van zwemlessen te optimaliseren.  Waarom wij ervoor kiezen om volgens de normen van SEA te werken en wat die normen zijn kunt u  lezen op hun website.

Diplomazwemmen

De zwemlessen bij zwembad Waterwijs  worden gegeven in het therapeutische zwembad. Onder ontspannen omstandigheden kunnen de kinderen spelenderwijs leren zwemmen en zichzelf verbeteren. Daarnaast gaan we iedere 6 tot 8 weken met alle kinderen van de zwemschool naar een groot zwembad. Tenslotte is dit de echte omgeving waar de kinderen uiteindelijk zullen gaan zwemmen.  Doordat ze dit met regelmaat doen kunnen ze op bekend terrein afzwemmen voor hun diploma.

Iedere zwemles duurt 40 minuten. Hierbij oefenen de kinderen in groepjes van 8 en doorlopen ze 5 niveaus. Na deze 5 niveaus zijn ze toe aan het afzwemmen.

Gediplomeerde docenten

Al onze docenten zijn in het bezit van de opleiding zwemonderwijzer. Ze zijn in het bezit van de Verklaring Omtrent Gedrag en hebben een Eerste hulp diploma. Ze werken volgens de beroepscode die verbonden is aan de criteria van Sports Education & Adventures (SEA). Volgens zwembad Waterwijs is dit echter niet het belangrijkste. Zwemles geven doe je vanuit je hart, doe je met passie. Door de gedrevenheid hebben de docenten een zeer hoge mate van deskundigheid ontwikkeld, waardoor ze zo goed in staat zijn in te spelen op de behoeften van de kinderen.

Lesdagen en -tijden A-diploma

Lesdag Lestijd
Maandag Gesloten
Dinsdag 15.30 – 18:30 uur
Woensdag 1400 – 17.30 uur
Donderdag 15.30 – 17.30 uur
Vrijdag 15.30 – 17.00 uur
Zaterdag 08.00- 14:00 uur
Zondag 08.00- 14:00 uur

Lesdagen en -tijden B en C-diploma

Lesdag Lestijd
Maandag Gesloten
Dinsdag Wisselend
Woensdag Wisselend
Donderdag Wisselend
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Wisselend
Zondag Wisselend

Neem contact met ons op