Zoals jullie weten heeft demissionair premier Rutte aangekondigd een aantal versoepelingen door te voeren. In de meeste gevallen zijn deze zelfs al doorgevoerd. Ook voor ons zijn er versoepelingen, welke we gefaseerd zullen gaan uitvoeren.

Kijken naar de zwemles

Jullie hebben nu al zo lang niet kunnen kijken naar de zwemles. Per direct gaan we dit terugdraaien en zijn de ouders weer welkom op de zwemzaal. Doordat de 1,5m regel is komen te vervallen is dit weer mogelijk, echter zullen we de mogelijkheid afstand te houden waar mogelijk wel blijven aanbieden. 

We vragen u verstandig om te gaan met de versoepelingen. Afstand houden hoeft niet, maar geef elkaar de ruimte.

De routing blijft vooralsnog hetzelfde, u wordt opgehaald bij de voordeur. Omdat er nu nog ruimte zit tussen de verschillende groepen verzoeken we iedereen wel zo kort mogelijk tijd in de kleedkamers door te brengen.

Lestijden

Per 1 november zijn we voornemens de 10 minuten tussen de lessen op te heffen en de lessen weer op elkaar te laten aansluiten. Hierdoor gaan de lestijden weer terug naar ‘het oude’. Een bijzondere situatie aangezien veel ouders ‘ het oude’ nooit meegemaakt hebben.

Welk effect dit heeft op de lestijd van uw kind zal op een later stadium met iedereen afzonderlijk worden gecommuniceerd.

Vacature

Zoals jullie weten zijn we wederom op zoek naar instructeurs. Wellicht vindt u het leuk om met kinderen te werken en lijkt het u leuk om (een aantal uren per week) zwemles te geven. Of u kent natuurlijk iemand die dit leuk lijkt! We hebben de mogelijkheid intern de benodigde papieren te halen! Lijkt het je dus leuk? Neem even contact met ons op!