Servé van Veggel

Ik heb gekozen voor fysiotherapie vanwege het werken met mensen, bezig zijn met het bewegingsapparaat & de ondersteuning van het herstel hiervan. Tevens spreekt bij Fysiotherapie Louwers de relatie met sport en fysiotherapie, mij erg aan.

 

Ik heb gekozen voor sportfysiotherapie vanwege mijn algemene intresse in sport. Daarnaast vind ik het een uitdaging om een sporter op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen laten sporten. Met name het behalen van een hoge fysieke belastbaarheid vind ik een mooie uitdaging.

Ik beoefen zelf voetbal en tennis en loop ook hard. Tot aan vorig jaar heb ik bij SV Deurne de medische begeleiding gedaan. Daarvoor bij vv Gemert, en daarvoor bij RKC waalwijk. Op dit moment ben ik niet meer direct betrokken bij een club. Ik vid dit overigens wel 1 van de hoogtepunten uit mijn carrière tot nu toe. Ook het behalen van mij master sportfysiotherapie, is iets waar ik trots op ben en natuurlijk het feit dat ik al jaren werkzaam ben bij Fysiotherapie Louwers.

 

Naast sportfysiotherapie zijn mijn specialisaties: Mulligan ABC cursus, Dry Needling, schouder specialisatie en knie specialisatie.

Opleiding

Diploma 2007 Fontys Sporthogeschool (ALO) in Tilburg als 1e graad docent Lichamelijke Opvoeding
Diploma 2011 Master sportfysiotherapie

Mijn interesse- en aandachtsgebieden zijn:

SportblessuresschouderklachtenKnieklachten

Wil je een afspraak maken?

Bel Fysiotherapie Rinus Louwers :(0493) 315499