Diede Scheepers

In juli 2017 ben ik afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeute aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Ik heb deze studiekeuze gemaakt omdat ik het menselijk lichaam altijd heel interessant heb gevonden en het mij een mooie uitdaging leek om patiënten met veel uiteenlopende klachten verder te helpen. Tijdens mijn opleiding heb ik voor de minor Energetische Geneeswijze gekozen en voor mijn scriptie heb ik me verdiept in de factoren die een rol spelen bij de transitie van acute naar chronische lage rugpijn.

Daarnaast heb ik twee jaar gewerkt als fitnessinstructrice bij 040FIT! Deurne. Waar ik vooral bezig was met het begeleiden van mensen met het behalen van hun doelstellingen, het opstellen van trainingsschema’s en het geven van small group training.
Sinds september 2017 ben ik werkzaam als fysiotherapeute in de praktijk aan de Dunantweg. In december 2017 heb ik mijn certificaat Shockwave therapie behaald, een therapie die vooral wordt gebruik bij chronische spier- en peesaandoeningen.

Verder ben ik in januari 2018 gestart met de opleiding Coaching met paarden, waarbij het paard wordt ingezet als hulpmiddel voor mensen. Zowel individueel als in groepsverband. Ook ben ik in april 2018 begonnen met de post-HBO opleiding Fysiotherapie voor Dieren, tijdens deze opleiding komen zowel de hond als het paard aan bod. Ik heb voor deze specialisatie gekozen omdat ik al van kinds af aan actief ben in de paardensport en het me prachtig lijkt om van mijn passie mijn beroep te maken. Daarnaast is de combinatie met humane fysiotherapie heel afwisselend en uitdagend.

Opleiding

 Diploma 2017 Fysiotherapeut aan Zuyd Hogeschool te Heerlen
 Diploma 2017 Certificaat Shockwave
 Heden post-HBO opleiding Fysiotherapie voor Dieren

Diede is gespecialiseerd in de volgende klachten:

RugklachtenSpier- gewrichtspijnAlgemene fysiotherapie

Wil je een afspraak maken?

Bel Fysiotherapie Rinus Louwers :(0493) 315499