Bart Nelissen

Ik ben sinds 2 jaar verbonden aan Fysiotherapie Rinus Louwers. Mijn interesse voor fysiotherapie is ontstaan door mijn eigen sportblessures in het verleden. Vanaf jonge leeftijd ben ik al patiënt bij fysiotherapie Louwers en altijd geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam. Na mijn actieve motocross carrière ben ik mij meer gaan richten in het begeleiden van sporters. Na een periode als fysiek trainer gewerkt te hebben voor de Nederlandse motorsport bond heb ik de keuze gemaakt om te starten met de studie Fysiotherapie aan de internationale hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan. In 2016 ben ik afgestudeerd en direct gestart in de praktijk van Fysiotherapie Rinus Louwers als algemeen fysiotherapeut. Ondertussen heb ik al verschillende cursussen/bijscholingen gevolgd om mijn kennis en kunde te blijven verbreden en deze toe te kunnen passen bij patiënten.

Ik ben zowel werkzaam in Deurne (Dunantweg) als in Bakel (No.1 Fitness). Naast werkzaam te zijn als fysiotherapeut train ik met name motocrossers van verschillende niveau’s. Sinds 2012 wordt er samenwerkt met MXGP rijder Glenn Coldenhoff met als hoogtepunten het behalen van zijn eerste WK podium en WK overwinning in de hoogste klasse! In 2015 is er een platform (Mx Performance) opgestart waarbij samengewerkt wordt met verschillende trainers, coaches, voedingsdeskundige en fysiotherapeuten verspreidt over het gehele land waar ik onderdeel van ben.

Naast mijn drukke werkzaamheden en gezin train ik zelf nog zo’n 4 x per week in de sportschool, waarbij crossfit gerichte trainingen worden uitgevoerd.

Opleiding

Diploma 2017 Fysiotherapie Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie THIM van der Laan

Bart is gespecialiseerd in de volgende pijnklachten:

Sportblessuresspier-en gewrichtspijnSportrevalidatieRug- en wervelkolom klachten

Wilt u een afspraak maken?

Bel Fysiotherapie Rinus Louwers :(0493) 315499