Tamminga

Snelcursus A/B/C zwemmen in schoolvakanties

Snelcursus A/B/C zwemmen in schoolvakanties
Overige divisies

Snelcursus A/B/C zwemmen in schoolvakanties

Heeft u weinig tijd om iedere week met uw kind naar zwemles te gaan? In de schoolvakanties is het mogelijk om bij Zwembad Waterwijs in Utrecht versneld het A, B of C diploma te halen.
 

Snelcursus A diploma

Deze snelcursus vindt alleen plaats in de zomervakantie. De snelcursus voor het A diploma is voor kinderen vanaf 5,5 jaar. Na een gratis proefles zal er beoordeeld worden of uw kind toe is aan de snelcursus.
De zwemlessen duren 3 weken, waarvan 2 weken aaneengesloten en de laatste week voorafgaand aan het afzwemmen plaats vind. Deze week dienen de kinderen voor het A diploma aanwezig te zijn. De kinderen zwemmen af in de laatste week van de vakantie in het KNZB bad te Zeist.
 
De zwemlessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 08.30-12.30 uur.

 

Snelcursus B- en C diploma

De snelcursus voor het B of C diploma duurt één week. De cursussen worden in elke schoolvakantie georganiseerd. Het afzwemmen wordt altijd in het KNZB bad te Zeist georganiseerd.
 
Tijdens de snelcursus van de zomervakantie vinden de zwemlessen plaats van maandag t/m vrijdag van 08.30-12.30 uur bij Waterwijs en het afzwemmen wordt in de laatste week van de zomervakantie in het KNZB bad te Zeist georganiseerd.


Geef uw kind snel op! Er zijn nu nog plaatsen beschikbaar voor de cursussen!
U kunt uw kind aanmelden via het inschrijfformulier of onderstaand e-mailadres. Wilt u meer informatie over de snelcursus? Neem dan contact met ons op door te mailen naar: info@zwembadwaterwijs.nl

Voor kosten zie tarieven onder de zwemlessen